Evenimente si Expozitii

In data de 25 octombrie 2018, ca urmare a cererilor venite din spitalele din toata tara, Limas Group a organizat cel de-al doilea seminar, cu tema “Noțiuni de bază privind curățarea și dezinfecția instrumentarului chirurgical, precum și metode de împachetare în sterilizare”, fiind primul eveniment de acest fel, intr-un spital din Romania (Institutul Clinic Fundeni). Lectori au fost: dna. Petra Labonte Manager Borer Cleaning Academy și dl. Houssem Boukadida EMEA Sales Manager & Hospital Pouch Project Manager.

Unitățile medicale din București, precum și cele din majoritatea orașelor din țară, au fost reprezentate de peste 200 de participanți (medici epidemiologi, asistenți medicali și personal administrativ) care au avut ocazia de a aprofunda aspectele tehnice ale procesului de sterilizare cu abur și consecințele care rezultă în urma validării și monitorizării acestora.


Limas Group a organizat în data de 21 februarie 2018 primul seminar cu tema “Monitorizarea proceselor de sterilizare cu abur în unitățile sanitare, Aspecte micro-biologice, tehnice şi norme legale, Directiva europeană privind dispozitivele medicale (MDD)”, eveniment ce s-a desfășurat în incinta Universității de medicină si farmacie “Carol Davila” București, avându-l ca invitat de onoare pe dl. Joachim Metzing, Lector de cursuri de formare pentru reprocesarea dispozitivelor medicale. citeste mai mult …


Limas Group in colaborare cu Sedana Medical a organizat in data de 2 iulie 2014 workshopul “Sistem de sedare AnaConDa – Concepte de baza in ihalosedare la pacientii din terapie intensiva ”, eveniment ce s-a desfasurat in incinta Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si a fost patronat cu deosebita amabilitate de catre d-na Conf. Dr. Elena Copaciu, avandu-l ca invitat de onoare pe dl. PD Dr. Med. Jens Soukup citeste mai mult …


Congresul National de Chirurgie 2014 – a XXVII-a editie a Congresului Societatii Romane de Chirurgie desfasurat in perioada 21-24 mai la Sinaia.


SRATI 2014 – Al 40-lea Congres al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă – SRATI -, care s-a desfasurat la Sinaia în perioada 14 – 18 mai 2014. Acest eveniment a reunit tradiţionalele manifestări ştiinţifice de excepţie: Al 8-lea Congres Româno-Francez de Anestezie şi Terapie Intensivă, Al 6-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualităţi în Anestezie şi Terapie Intensivă, Al 13-lea Congres al Asistenţilor de Anestezie şi Terapie Intensivă şi Simpozionul “ROMANIA DODOLOATA” al Societatilor de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania si Moldova.


Primul curs international de patologie pancreatica si cea de a II-a editie a Workshop-ului internaţional de patologie pancreatică – rolul practic al ecoendoscopiei, in perioada 26-28 septembrie 2013 la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” Bucuresti


IASGO 2013, al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor desfasurat in perioada 18-21 septembrie la Bucuresti, Palatul Parlamentului.


Workshop-ul cu Participare Internaţională având ca temă “Standarde europene versus standarde naţionale aplicabile într-o unitate sanitară cu risc nosocomial crescut. Dificultăţi, costuri, beneficii.”, în perioada 06.06 – 08.06.2013 la Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Medicină.


Congresul National de Chirurgie 2013, o manifestare traditionala in calendarul evenimentelor organizate de Societatea Romana de Chirurgie in perioada 30 mai – 1 iunie la Centrul International de Conferinte “Casino Sinaia”.


SRATI 2013 – Al 39-lea Congres al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă – SRATI -, care a avut loc la Sinaia în perioada 15 – 19 mai 2013 şi care a reunit tradiţionalele manifestări ştiinţifice de excepţie: Al 7-lea Congres Româno-Francez de Anestezie şi Terapie Intensivă, Al 5-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualităţi în Anestezie şi Terapie Intensivă, Al 12-lea Congres al Asistenţilor de Anestezie şi Terapie Intensivă şi Al 11-lea Congres al Societăţii Române de Sepsis.


ROSPEN 2012 – Al XIII-lea Simpozion National de Nutritie Clinica, 9 – 11 2012, Poiana Braşov. AnaConDa O noua perspectivă în sedarea pacientilor critici, Sistem revolutionar în administrarea agentilor anestezici volatili, sevofluran. Moderator: Conf.Dr. Ioana Grințescu


CNC 2012 – Al XXVI-lea Congres National al Societătii Române de Chirurgie, organizat în perioada 23 – 26 mai 2012, la Timisoara.


IASGO 2012 – Congresul Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor – A XIII-a editie a Simpozionului Sectiunii Române IASGO, ce s-a desfăsurat la Bucuresti, în perioada 25-28 aprilie 2012.


ATI Timisoara 2011 CURSUL NATIONAL DE GHIDURI SI PROTOCOALE IN ANESTEZIE, TERAPIE INTENSIVA SI MEDICINA DE URGENTA, editia a IX-a


ExpoMedika 2011 – 2-4 iunie Bucuresti – Palatul Parlamentului.


SRATI 2011 – Sinaia 11-15 mai 2011 eveniment care a reunit câteva manifestari stiintifice de exceptie: – AL 37-LEA CONGRES AL SOCIETATII ROMÂNE DE ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA, – AL 5-LEA CONGRES ROMÂNO-FRANCEZ DE ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA, – AL 3-LEA SIMPOZION ROMÂNO-ISRAELIAN DE ACTUALITATI ÎN ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA, – AL 10-LEA CONGRES AL ASISTENTILOR DE ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA – AL 9-LEA CONGRES AL SOCIETATII ROMÂNE DE SEPSIS


IASGO 2011 – Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor – Al XII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO – Secţiunea Română, manifestare devenită traditională şi care abordează, ca de fiecare dată, probleme ale chirurgiei, gastroenterologiei şi oncologiei. Simpozionul a avut loc in perioada 13 – 16 Aprilie 2011 în Centrul de Conferinte Rin Grand Hotel, Bucuresti.