Prevenirea infecțiilor - Limas

Prevenirea infecțiilor

Rezolvarea problemelor !

Problemă:
C. difficile este o bacterie sporulata care poate supraviețui în mediul persoanelor infectate pentru o lungă perioadă de timp și, astfel, se pot răspândi cu ușurință la alții.
Nu există vaccin împotriva bolii. Prescrierea rațională a antibioticelor este importantă pentru reducerea numărului de cazuri de C. difficile. Rutinele de igienă de bază și curățarea temeinică în mediul medical cu agenți de oxidare a sporilor previn riscul de răspândire a infecției. Curățarea temeinică a mânerelor, noptierelor, marginilor patului, toaletelor și a altor suprafețe din jurul pacienților este importantă pentru a reduce riscul de răspândire a infecției.

Soluție:
LifeClean ucide C. difficile. (Sporii) în 2min.
Aceasta înseamnă că LifeClean are de departe cel mai scurt timp de contact de pe piata din Romania. LifeClean nu are simboluri de avertizare pe flacon sau FDS. Nu este toxic!
Este fabricat cu componente biodegradabile și are o compatibilitate largă a materialelor. De asemenea, protejează împotriva mirosurilor neplăcute. LifeClean descompune și previne formarea biofilmelor, fără riscul rezistenței antimicrobiene.

Cu ce te putem ajuta?
Trimite