Despre noi - Limas

Despre noi

Pentru cei care lucrează în sănătate și pentru pacienții lor venim cu soluții medicale fără compromis.

Ce?

Suntem o companie cu capital integral românesc, înființată în 1998. Livrăm consumabile și dispozitive medicale dintr-un portofoliu de peste 600 de produse, reprezentând mai mult de 40 de parteneri din Europa, America și Asia. Toate produsele importate și distribuite de noi au avizul Ministerului Sănătății.

Beneficiem de certificatele de calitate:

ISO
9001:2015

ISO
13485:2016

ISO
37001:2016

ISO
14001:2015

Cui?

Ne adresăm atât unităților medicale de stat cât și spitalelor și clinicilor private. Lucrăm cu clienți vizionari, care caută un furnizor specializat, capabil să ofere economie în resurse, comunicare facilă și prezență permanentă.

Cunoaștem bine realitatea din spitale și suntem un aliat de nădejde în fața oricărei provocări din domeniul consumabilelor medicale pentru sterilizare, chirurgie și protecție.

Cine?

Dacă ar fi să descriem echipa noastră ca pe o singură persoană (și … am lăsa modestia deoparte), ne-am caracteriza drept un expert aflat 24/7 la dispoziția clienților săi.

Un om empatic, practic și experimentat pe care oricine și l-ar dori drept aliat în afaceri, pentru că aduce relaxare și control prin soluțiile oferite.

Cum?

Acoperim cereri complexe și nevoi multiple bazându-ne pe un portofoliu larg de furnizori externi probați de-a lungul timpului.

Produsele noastre provin atât de la parteneri internaționali mari, tradiționali, cât și de la fabricanți mai mici, capabili să se adapteze unor cerințe specifice.

Suntem flexibili și putem astfel asigura prețuri competitive, invers proporționale cu volumul achiziționat.

De ce?

Am privit de la bun început activitatea noastră într-un fel aparte: nu ca un simplu comerț, ci ca un serviciu care vine să acopere nevoi complexe.

Cea mai importantă astfel de cerere a fost cea de educație, de know-how pentru a putea utiliza corect și eficient produsele livrate.

De aceea organizăm conferințe și seminarii, ne străduim să oferim informații utile și de actualitate celor care lucrează cu produsele noastre. Știm care sunt nevoile lor reale și îi ajutăm să își facă mai bine și mai ușor meseria.

Cu ce te putem ajuta?
Trimite